Personal Training

Hebt u nood aan een coach die u de weg wijst en ervoor zorgt dat u op een verantwoorde manier start met bewegen ? Dan kan u op individuele basis met uw personal coach een traject opstarten waarbij u de juiste techniek aanleert die noodzakelijk is tijdens het bewegen en de nadruk legt op houding en uitvoering van de basis bewegingen. Als u meer én extra motivatie haalt uit het trainen samen met uw partner, familie of vrienden dan is het ook mogelijk om op afspraak te trainen in small group met mensen die u kent. Uiteraard kan u ook aansluiten bij de bestaande groepslessen die ingepland staan op de vaste rooster.

Individuele training

Uw personal coach zal eerst uw huidige fitheidsniveau bepalen zodat het mogelijk is om een haalbaar doel te formuleren. Vervolgens ga je aan de slag met uw personal coach om de juiste basis skills en technieken aan te leren evenals kennis te maken met de materialen waarmee u gaat trainen. Uw personal coach zal samen met u het tempo en de intensiteit van uw training bepalen zodat u op een efficiënte manier uw doel kan bereiken. Uiteraard is uw personal coach bereikbaar ook buiten de trainingsuren voor advies en tips via allerlei kanalen zoals social media, telefonisch of per mail. Naargelang de afgesproken planning hebt u telkens opnieuw met uw personal coach een evaluatie moment om te bekijken waar er dient bijgestuurd te worden.

Boek hier uw intakegesprek voor individuele training

Small Group training

U wil graag samen met uw vrienden of familie verantwoord bewegen met uw eigen personal coach dan kan dat in een kleine groep tot max. 4 personen. Samen met uw personal coach gaat u in groep de juiste skills aanleren die u helpen om uw resultaat te behalen. Elk individu heeft mogelijk verschillend niveau maar dat kan worden opgevangen met aangepast oefeningen voor ieder lid van de groep. U kan in groep trainen op afspraak dus op een moment dat voor u het beste past. Deze sessies kunnen thuis, op kantoor of op een outdoor locatie naar keuze georganiseerd worden.