Personal Training

Hebt u nood aan een personal coach die u helpt om op een verantwoorde manier van start te gaan met uw training ? Zijn sommige oefeningen onduidelijk of wilt u graag bijkomende oefeningen aanleren en nieuwe toestellen of materialen gebruiken? Dan kan u op individuele basis met uw personal coach een traject opstarten waarbij u de juiste techniek aanleert die noodzakelijk is tijdens het bewegen en de nadruk legt op houding en uitvoering van de basis bewegingen. Uw personal coach zal u het tempo aangeven waarop u de trainingen dient uit te voeren waardoor uw effect van de training sneller zichtbaar en voelbaar zal worden. U kan een traject ook opstarten samen met uw partner, familie of vrienden

Individuele training

Uw personal coach zal eerst uw huidige fitheidsniveau bepalen aan de hand van enkele eenvoudige functionele testen waardoor het duidelijk wordt op welke vlakken er dient ingezet te worden. Uw doelen worden geformuleerd en vervolgens ga je aan de slag met uw personal coach om de juiste basis skills en technieken aan te leren evenals kennis te maken met de materialen waarmee u gaat trainen. Uw personal coach zal samen met u het tempo en de intensiteit van uw training bepalen zodat u op een efficiënte manier uw doel kan bereiken. Uiteraard is uw personal coach bereikbaar ook buiten de trainingsuren voor advies en tips via allerlei kanalen zoals social media, telefonisch of per mail. Naargelang de afgesproken planning hebt u telkens opnieuw met uw personal coach een evaluatie moment om te bekijken waar er dient bijgestuurd te worden.

Boek hier uw afspraak

Small Group training

U wil graag samen met uw vrienden of familie op afspraak verantwoord bewegen met uw eigen personal coach dan kan dat in een kleine groep tot max. 4 personen. Uw personal coach gaat u in groep de juiste skills aanleren die u helpen om uw resultaat te behalen. Elk individu heeft mogelijk verschillend niveau maar dat kan worden opgevangen met aangepaste oefeningen voor ieder lid van de groep. U kan in groep trainen op een moment naar keuze. Deze sessies kunnen thuis, op kantoor of op een outdoor locatie naar keuze georganiseerd worden.

Boek hier uw afspraak