De liefde voor lekker eten (en wijnen) heeft ons naar Kab-Khao Thai Take Away gedreven.

Een kleinschalig Thais afhaalrestaurant uitgebaat door 2 foodies met de focus op kwaliteit, zij Thai, hij Vlaming.

Alle gerechten zullen worden voorzien van alle ingrediënten zoals het hoort! Geen vlakke of overzoete smaken maar intens en aromatisch, zoals de Thaise keuken hoort te zijn.

BRM Timber helpt je graag met alle indoor en outdoor houtconstructies.

Kwalitatieve houtkeuzes, creatief inzicht & oog voor detail vormen onze basis.
Dit in combinatie met open & duidelijke communicatie zorgen voor de beste realisaties.

Graag realiseren we uw project! 

Wij zijn DE expert in slimme rookmelders, energiebesparende LED verlichting en elektrische installaties / domotica. Daarnaast leveren of installeren we ook videofonie, toegangscontrole en automatisering. BOMITEC is een jong en fris bedrijf, opgericht door Gerry Jennes dat met meer dan 20 jaar ervaring de focus legt op veiligheid, comfort en slimme investeringen. De klant staat hierbij volledig centraal. 

Herculean Alliance bouwt aan een internationaal ecosysteem van medewerkersbetrokkenheid specialisten en formats om organisaties te helpen bij het meten en verbeteren van betrokkenheid ondersteund door ons eigen SaaS platform.

Haarwerken Nijs richt zich op persoonlijk advies en top service voor iedereen die kampt met zowel tijdelijke als blijvende haar- en/of hoofdhuidproblemen. Wij stellen alles in het werk om aan uw verwachtingen te voldoen.

Het team van Innovex Fitness beschouwt je succes als fitnessbedrijf als een goed uitgevoerde klus. Voor ons gaat dit proces veel verder dan alleen het ontwerpen van sportscholen en het leveren van apparatuur.
Wij streven ernaar waarde toe te voegen aan de projecten van onze klanten met eersteklas onderhoud, personeelstraining en marketingondersteunende diensten. Eerste klas support.

GreenlifePro is een familie bedrijf, opgestart in 2014. Ons doel is groen en duurzaam ondernemen financieel toegankelijk maken voor iedereen (voornamelijk kantoren, horeca, zorgsector, wellness en fitness.)